HTML

Pénzügyi Őrangyal

Pénzügyi Őrangyalod figyelmeztet a gyakran elkövetett hibákra, ötleteket, szempontokat ad a pénzügy termékek kiválasztására, segít kidolgozni családod pénzügyi életpályáját, megtanít arra, hogy gyermekedet, hogy ismertesd meg a pénz világával.

Utolsó kommentek

10 legnagyobb pénzügyi hiba, amit egy család elkövethet 2. rész

2008.07.30. 09:21 Pénzügyi Őrangyal

 

 
Következzen a folytatás az új blogomon!
 
http://www.penzugyiorangyal.hu/penzugyi-strategia/10-legnagyobb-penzugyi-hiba-amit-egy-csalad-elkovethet-2-resz?preview=true&preview_id=533&preview_nonce=0c29c28b7c
 
 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://penzugyiorangyal.blog.hu/api/trackback/id/tr53592249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kataca · http://kotottzokni.blog.hu 2008.08.02. 11:33:08

Szia!
Van megoldásod arra, hogy evás egyéni vállalkozóként hogy vehetnék igénybe adókedvezményt?
Szerintem még mindig egy komoly gond, hogy néhányan, bár tudnák hogy erre vagy arra félre kellene tenni pénzt, mégsem futja rá...(nekem pl a nyugdíj az, ami mindig elmarad)

Pénzügyi Őrangyal · http://penzugyiorangyal.hu 2008.08.02. 14:00:17

Igen, a kamatadó mentessséget bizonyos 10 éven túli konstrukciókban (amelyek legnyakrabban pont nyugdíj felépítésre használják), EVA-san is kitudod használni.

Piros · http://www.sikerreceptek.hu 2008.08.20. 12:40:54

Szerintem az is nagy hiba, hogy a magyar lakosság többsége túl kényelmes ahhoz, hogy körül nézzen a piacon, hogy van-e jobb lehetőség pl. biztosító váltásra, hitelkiváltásra.
Ha hall egy lehetőségről, akkor sem biztos, hogy vált, mert úgy gondolja, hogy túl sok idejét veszi el az ezzel járó adminisztráció.
Van még egy másik - számomra elég értelmetlen - ok is, amiért nem váltanak az emberek: nem azt nézik, hogy nekik mennyivel könnyebb lesz utána, hanem azt, hogy a közvetítő cég vajon mennyit nyer ezen az ügyleten.
Még azt megjegyezném, hogy a bankok, biztosítók sem a mi érdekeinket nézik, és vannak olyan pénzügyi konstrukciók, amik csak tanácsadó cégeken keresztül vehetők igénybe, úgyhogy mindenképpen érdemes időt szánni arra, hogy körülnézzünk a piacon és kikérjük hozzáértő emberek véleményét. Ma már léteznek olyan közvetítő cégek is, akik nem az ügyfelektől kérik a jutalékukat.